Turp Bre: Nuk La Gjë Pa I Thënë Albinit…Vjen Ofendim Shumë I Madh Për Albin Kurtin Nga Analisti I Njohur Politik !! Nuk La Gjë Pa I Thënë…

Analisti politik, Ismail Tasholli ka komentuar deklaraten e sotme te kryeministrit Albin Kurti, kur ky i fundi u pyet nese kishte qene pjese e Ushtrise Çlirim.tare te Kosoes

Tasholli ka thene se Kurti ka mund te jete ushtar ve tem ne Counter-Strike. Ai tha se nuk do donte te ishte ne lekuren e Kurtit ne momentin kur po pergjigjej para gazetareve per kete çeshtje.

Mos qof sha ne lekuren e zotrit Kurtit kur provohet qe nga nje situate te nxi.rret ajo qe nuk ka qene. Faktisht kemi def.inime te sakta se çka eshte lu ftetar, nese e marrim ne aspektin e per.gjithesuar secili ka qene lu ftetar, madje kemi edhe dekla.rata qe thone se i tere populli ishe UÇK dhe UÇKja lindi nga po.pulli, tha Tasholli.

Por nese fi.llojme dhe kategorizojme se çfare eshte lu ftetar qe lidhet me lu ften aktive te drejtperdrejt, zoteri Kurti ka mund te jete usht.ar vetem ne Counter-Strike. Ai ka edhe dekla rata qe nuk i beson lu ftes, qe nuk do ta merrte kurre push.ken ne dore, shtoi ai.