Shiko këtu ndeshjen LIVE- Malmo vs Juventusi dhe Chelsea vs Zenit

Malmo dhe Juventusi

Linku 1 – Shiko ketu ndeshjen

 

Linku 2 – Shiko ketu ndeshjen

 

Linku 3 – Shiko ketu ndeshjen

 

Linku 4 – Shiko ketu ndeshjen

 

Linku 5 – Shiko ketu ndeshjen

Chelsea dhe Zeniti