Rinis Përputhen, kjo është vajza e parë e këtij sezoni

Sezoni i tretë i emisionit “Përputhen” ka nisur sot. Në emisionin e parë u prezantuan tetë djem dhe vetëm një vajzë.

Vajza e re është Ritvana Fetahu, 27 vjeç, vendlindja Kopenhagen dhe jeton në Danimarkë.

Ajo është asistente në zyre ndërmjetësimi.