PIasin të qeshurat në studio, Antonela i kërkon këshilla për marrëdhënien në çift Spartak Ngjelës, përgjigjja e avokatit i la pa fjalë(VIDEO)

Mbrëmjen e kaluar në emisionin sportiv “Top Arena” në Top Channel si i ftuar special ishte avokati i njohur Spartak Ngjela, ku me batutat e tij ka shk ak tuar mjaft të qeshura në sallë.

Ishte Antonela Berisha, ish-konkurrentja e “Përputhen” ku ka marrë mjaft vëmendje dhe ka dhuruar show i ka bërë një pyetje të sik le tshme avokatit.

Antonela: Avokat kë thënë dikurë që nuk është me rëndësi me kë f len, por me kë zgjohesh. Si t’ja bëjmë që t’i bashkojmë të dya bashkë, çfarë këshillë na jep?

Ngjela: Më vjen shumë keq se po të ishe burrë do të përgjigjesha. Këtë e dini vetëm ju

Antonela: Po në me burra fl emë, nuk f lemë me femra.

Ngjela: Vërtetë që f le me atë, por zgjohet me të das hurin.

Patjetër që gjatë dialogut në skenë kanë shp ë rt hyer të qes hurat.