PASTROINI DHËMBËT ME LËVORE TË PORTOKALLIT! Rezultatet Do T’ju Lënë GOJËHAPUR…!

Shumica e njerëzve gabojnë kur i hedhin në bërllook lëvoret e portokajve, sepse ato janë tejet të mira për shëndetin tonë.

Disa nga këto përfitime janë:

Janë të mira për shëndetin e tretjes

Për shkak se lëvoret e portokajve janë të mbushura me fibra, ato e promovojnë tretjen e mirë dhe e shërojnnë diiarreenë.

I ndihmojnë personat me astmmaa

Siç e dini të gjithë, astmmaa shkakton vështtirësii në frymëmarrje. Por, kjo vështiirësii shmangeet përmes lëvoreve të portokajve sepse janë të afta në heqjen e mukoozës dhe gëlbaazëss.