Pas ndarjes nga Mevlani, Ledjana kαpet mаt me një tjetër maѕhkull(Foto)

Ledjana është rikthyer sërish në qendër të vëmendjes. Kësaj radhe jo lidhur me Mevlanin, por me një mashkull tjetër. Ish-konkurrentja është kapur në një pompë derivatesh në qytetin e Mitrovicës së bashku me një tjetër mashkull.

Pas përhapjes së fotografive rrjeti ‘’shpërtheu’’ me aludimet se Ledjana ka nisur një lidhje të re pas n darjes nga Mevlani.

Mësohet se personi në fjalë është një mik i Ledjanës me origjinë nga Turqia. Ai quhet Onur dhe me profesion është frizer.

Së fundmi, Onuri, me të cilin Ledjana bashkëpunon sa i përket imazhit të saj, në Tiranë është në përgatitje të hapjes së sallonit të ri të bukurisë në Mitrovicë, ku Ledjana si imazh do të jetë e ftuar në hapje.