Parashikimi “bòmbè” i Nëntorit! Zbuloje Fatin sipas Letrës që Zgjedh

gjidhni një letër dhe merrni një mesazh shprese se çfarë do t’ju ndodhë këtë muaj nëntor.

Këtu janë 3 letrat e fatit. Pamjet e tyre janë thuajse njësoj, por duke përdorur intuitën tuaj, zgjidhni një nga letrat që ju pëlqen më shumë.

Ndíqní intuitën tuaj, sepse mesazhi është për ju.

Nëse keni zgjedhur letrën numër 1:

Kënaqësia e shpirtit tuaj, kënaqësia dhe plotësimi i dëshirave, suksesi, e ardhmja e sigurt, pásùria dhe shëndeti do të të gjejnë këtë nëntor.

Këtë nëntor do të përjetoni një periudhë lumturie dhe kënaqësie të madhe.

Ju jeni në një vend të fòrtë emocionalisht dhe kjo do të reflektohet në energjinë tuaj dhe buzëqeshjen tuaj. Jeta është vërtet e mirë tani dhe gjithçka po shkon sipas planit.

Tani është koha që të jeni të vetëdijshëm dhe të vlerësoni të gjitha bekimet tuaja dhe mágjínë e jetës.

Gjithçka që keni punuar ka për tu págùar dhe ju mùnd të rrini ulur tani dhe të merrni të gjitha lavdërimet dhe duartrokitjet që vetëm ju i meritoni.

Njerëzit tani ju shohin në një dritë tjetër, dhe shumë do të kenë zíli jo vetëm aftësitë tuaja, por edhe dritën e mrekullueshme të brendshme që shkèlqèn brenda dhe rreth jush.

Lumturia dhe ngrohtësia juaj janë gjithashtu pozitive dhe shumë do të dëshirojnë t’ju pyesin se çfarë efekti pozitiv keni në to.

Të tjerët do t’ju shohin si një frýmëzim.

Ju duhet ta kuptoni që keni arritur diçka shumë të madhe dhe fálë mbështetjes së fatit dhe Universit.

Tani është koha juaj të shkëlqeni dhe keni të drejtë të ndiheni mjáft të kënaqur me veten.

Ekziston një energji shumë e fòrtë që ju udhëzon këtë nëntor. Universi e di që ju keni sákrífikùar veten për një kohë të gjatë dhe dëshiron që dëshirat tuaja tua plotësojë menjëherë.

Nëse keni zgjedhur letrën numër 2:

Eksploroni, kërkoni horizonte të pashkèlùra dhe në shpërblim, merrni një vizion afatgjatë, bëni plane për të ardhmen tuaj të begatë.

Ekzíston një vrùll në rritje kur gjërat fillojnë të ndodhin me një ritëm të shpejtë dhe të fùríshëm për të mirën e të ardhmes tuaj. Ju do të përfitoni nga kjo energji pozitive.

Kjo letër sjell sukses dhe fat kur bëhet fjalë për jetën tuaj. Ju do të ndiheni të mbi-ngárkùar me vetëbesim.

Ju jeni të sigurt për atë që po bëni. Ju mùnd të ndiheni të ngázèllýer dhe plot entuziazëm për një projekt apo aktivitet për të cilin po punoni dhe ai do të kthehet në realitet pa pèngèsa.

Jeta mùnd të ketë qenë pak e lòdhur deri tani, por ju jeni gati të ndiheni këtë energji të re pozitive që po ju vjen në nëntor.

Këtë muaj mùnd të duhet të merrni disa vendime, por ato do të jenë një lehtësim. Në vend që të pyesni dhe shqètèsòheni për gjëra të caktuara, do të bëhen plane dhe shumica e ëndrrave do të të kthehet në realitet.

Ju jeni të sigurt për të ardhmen dhe hapat që do të hídhni do t’ju drejtojnë drejt një të ardhme të sigùrt.

Nëse keni qenë duke u pèrpjèkur të dilni nga një situatë e vèshtírë ose një e kaluar e dhímbshme, kjo letër tregon se ju me të vërtetë do të líròheni dhe do të vazhdoni me qetësi në të ardhmen përpara që ju prèt.

Ka një person që ju do shumë dhe që ju ndihmon. Ai do të kishte qenë një njeri praktik / pragmatik që e shikonte jetën në një mënyrë shumë pozitive dhe nga kjo energji pozitive pèrfítoni edhe ju.

Kjo ju ndihmon të jetoni më të qetë dhe të begatë në të tashmen, në mënyrë që të mos bllòkòheni në planet që po krijoni për të mirën e të ardhmes tuaj.

Nëse keni zgjedhur letrën numër 3:

Merrni frýmë thèllë pasi një ndrýshim i madh dhe shumë pozitiv po hyn në jetën tuaj në muajin nëntor.

Deri më sot mùnd të keni pátur hùmbjè dhe pèrmbýsje, dhe ju keni hùmbùr ekuilibrin tuaj, mádje edhe besimin tuaj, por tashmë çdo gjë e kèqe do të mbetet në të kaluarën.

A jeni gati për një dhuratë të madhe? Do të ketë mùndësi biznesi që ofrojnë fitime financiare, por mùnd të keni edhe një shpèrblím shumë të májmë në punën tuaj.

 

 

Shëndeti juaj do të jetë më i fòrtë se kùrrë dhe kjo situatë pándèmíe nuk do t’ju prèkë aspak.

Suksesi juaj váret nga vullneti dhe aftësia juaj për të qëndruar në kontroll dhe për të pásùr gùxímín për të përparùar drejt një të ardhme të ndritshme.

Ju po e drejtoni jetën tuaj në drejtimin që dëshironi, por duhet vullnet dhe motiv për të krijuar fatin tonë të mbarë dhe Universi do të të mbështesë me një fòrcë dhe vullnet të pa-imagjinueshëm.