Nëna e frikëson fëmijën, ja çfarë ndodhë më pas

A nuk është kjo nëna më e keqe në histori?

Gjithnjë thuhet se fëmijët nuk duhet frikësuar, për shkak të panikës që mund t’i shoqërojë pastaj në të ardhmen prej të gjithë njerëzve.

Megjithatë, jo të gjithë e përfillin këtë.

Disa nëna mendojnë se të frikësosh fëmijën në moshë të vogël, i bën ata më imun ndaj frikave të tilla kur të rriten.

Kjo grua ka frikësuar vajzën e saj, dhe së bashku me bashkëshortin qeshnin me të madhe, kur vajza nga frika u rrëzua në tokë përmbys.

Shikoni reagimin e plotë të saj pas frikës, dhe sjelljen e prindërve.

Si mendoni ju në lidhje me këtë?