Mashtrimi në Instagram/ Tayna ndryshe nga jeta e përditshme (FOTO)

Emra të shumtë të estradës janë të njohur për operacionet e ndryshme plastike dhe kjo shihet në momentin kur disa prej këngëtarëve tona nuk janë të rregulluara e ku ato duken tërësisht ndryshe.

Këtu nuk bën përjashtim as Tayna.

Reperja kosovare ishte në fokus të faqes së njohur të Instagramit, “Vipat e Bllokut” e ku ajo duket tërësisht ndryshe nga ajo që është në rrjetet sociale.