Kurti jep lajmin e mirë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë se Qeveria që ai drejton në secilën mbledhje po merr vendime në përmirësim dhe avancimin e kornizës ligjore duke miratuar projektligje të reja dhe plotësuar ato aktuale.

Ai në një postim në Facebook, ku ka njoftuar për vendimet e Qeverisë në mbledhjen e sotme ka thënë se janë ndarë 1.7 milionë euro për kompensimin e dëmeve në bujqësi.