Kallashi ironizon: Gratë duhet shërbyer burrave

Kallashi është mjaft aktive në rrjetet sociale e cila poston fotografi e statuse të ndryshme.

Së fundi, ka postuar një fotografi të quditshme në llogarinë e saj “Instagram”.

Në imazhin e shpërndarë shihet të jetë një grua e cila ka në duar një pjatë me një kokë njeriu, ndërsa në mbishkrimin e saj thuhet: “Gratë duhet t’u shërbejnë burrave”.

Valltarja si duket deshi të tregoj se një anë e saj me meshkujt është kaq e egër sa t’ua pret kokën dhe t’ua vendos në pjatë.