Fatmir Limaj ka nja Dy Tre Fjalë për Albin Kurtin… Ja deklarata e plotë…

created by Polish

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj i cili me partinë e tij nuk arriti ta kaloj pragun në zgjedhjet e 14 Shkurtit ka adresuar krį tįka në drejtim të Kryeministrit Kurti. Ai ka thënë se Ai është për çàrēs mes shqiptarëve.

“Nga një njeri që ka qenë gjoja person i bashkimit po kthehet në një person pēr çàrēs. Kryeministri i vendit duhet t’i kthehet punëve që i takojnë, s’mundet me shku ai në Shqipëri me than nuk më pëlqen ky kryeministër”.

“Me veprimet që po i bën atje ka me pas pasoja për çarēse për popullin shqiptar”.

“Qeveritarët e Kosovës e kanë bërë këtë mbyllje sepse kanë pas nevojë me shku në Shqipëri në fushatë”, theksoi Limaj në Kanal10.

në vazhdim Limaj ka vlerësuar se edhe Vetëvendosje e zgjodhi presidentin me metodat të cilat kjo parti i ka kundërshtuar e krį tį kuar në zgjedhjen e presidentëve të mëparshëm.

Limaj vlersoi se edhe Nisma po të ishte në Kuvend nuk do ta votonte Presidentin pa një marrëveshje politike.

Për këtë ia ka krijuar bindjet se mund të ketë marrëveshje ndërmjet LDK-së dhe Vjosa Osmanit.

“Ka ndodhur siç ka ndodhur çdo herë në Kosovë. Në kohën kur janë zgjedhur presidentët tjerë, këta kanë krį tį kuar.

Ka ndodhur sikur me zgjedhjen e presidentëve të tjerë. Nuk po flas për pazare. Kjo është edhe më keq. Ndryshe është të bisedosh me një parti politike ndryshe me një person. Më normale se të kërkosh ndihëm e një partie”.