Avdullah Hoti me “Ekip” nuk do ju besohet sa MILION Euro ja dha Ramiz Kelmendit. Ja Sa Pasuri Ka Kelmendi

Qeveria Hoti e shpërbleu me gjysmë milionë euro, kaq milionë euro ka pasuri Ramiz Kelmendi.

Ministri Hekuran Murati gjatë ditës së djeshme ka publik,uar bizne,set që kanë përfituar shuma të mëdha parash gjatë kohës së pandemisë nga Qeveria Hoti.

Nj,ëri ndër përfitues,it ishte ed,he ish deputeti Ramiz Kelmendi me kompaninë e tij ELKOS.

Kjo kompa,ni me rrjetin e market,eve ETC, ka përfituar 675 mijë e 845 euro, apo mbi gjysëm milioni, pavarësisht se ajo ka punuar vazhdimi,sht gjatë pand,hemisë dhe nuk është dëmtuar.