Ae Ka bërë me Feron në ashensor? Roza Lati shokon fanѕat

Moderatorja e njohur për karakterin e drejtëpërdrejtë, Roza Lati është “thu m buar” sërish nga një fans i saj, me pyetjen nëse ka kryer mardhënie në ashensor me reperin Fero.

Në një fotografi të postuar në “Instagram”, fansi nuk ka nguruar dhe e ka pyetur moderatoren, ndërsa kjo e fundit nuk ka he zituar t’i përgjigjet menjëherë.

Roza nuk e pranoi një gjë të tillë, duke thënë se në një dek laratë që ajo e kishte dhënë se kishte kryer mard hënie në ashesor, ishte me të da shurin e saj, e sa për reperin kosovar, sipas saj është takuar vetëm tre herë.

Ka bërë seks me Feron në ashensor? Ja si përgjigjet Roza

“Jo. Unë në intervistë tregova një rast timin që kam gux uar në vend public se s’më njihte njeri atëherë. Edhe kam qenë me të dashurin tim. Tash kam komplekse profesionale. Por sidoqoftë, unë edhe ‘plaç ishall’ të them ndonjë ditë, dhe të që lloj kjo fjalë në tekstet e rrepistave, ju po një go zhdë so i bini.

Artistin Fero e kam takuar tre herë gjithsej në jetën time dhe e kam përcjell deri në recepsion kur kemi mbaruar xhirimet. Boll me këto injoranca. Na lini rehat”, ka shkruar Roza.