A mund ta gjeni cili këngëtar është ky në foto?

Kjo për shkak punës së tij të palodhme, dhe hiteve që këngëtari ka ndër vite, shkruan “Kosovarja”.

Çdo këngë e tij dëgjohet shumë dhe pëlqehet nga kudo ku ka shqiptar.

Ajo që ka rënë në sy së fundmi në profilin e Butrintit në rrjete sociale është një foto që ai ka postuar kur kishte qenë shumë i vogël.

Butrinti po duket i ëmbël dhe sigurisht ka ndryshuar shumë që atëherë. Kosovarja