Truket për të ndaluar partnerin tuaj të gërhasë, metodat që zgjidhin problemin

Një problem i vërtetë, duke fjetur me një person që gërhet. Ka nga ata që arrijnë tone vërtetë të bezdisshme, pothuajse si një bori elefanti! Një problem i madh për ata që flenë në të njëjtën dhomë, por nuk mendojnë se gjendja është më pak problematike për ata që janë protagonistët e këtyre “shfaqjeve”.Përveç zhgënjimit të asaj që është në fakt një çrregullim, gërhitja nuk është pikërisht një shenjë e shëndetit. Megjithatë ka disa metoda shumë të thjeshta dhe shumë të dobishme për të ndaluar gërhitësin.

Së pari është e rëndësishme të flemë në anë në mënyrë që gjuha juaj të mos bjerë prapa, duke bllokuar rrugët e frymëmarrjes.Gjithashtu mund të jetë e dobishme të përdorni një jastëk më të lartë, ose ndoshta dy jastëkë, për ta mbajtur kokën më të lartë, një mashtrim tjetër i rëndësishëm për të ndaluar gërhitjen.

Një mjet tjetër i përshtatshëm mund të përdoret para se të shkoni në gjumë: përpiquni të gargulloni duke shtuar një pikë të shurupit të piperit në gotë me ujë. Rezultati i garantuar!