Gëzimja shfaqet si një ‘tigreshë’ përkrahë djalit të Remzies

Është një nga nuset më të komentuara për jetës e saj pasdasmës, e ajo nuk shpëton pa marr vëmendjen për secilin postin që bën.

Ajo tani po e shijon muajin e mjaltit së bashku me bashkëshortin e saj, dhe kohë pas kohe ajo shfaq foto të ndyshme nga pushimi i tyre në Miami të Floridës.Përveç bukurisë natyrale ajo ka sjell imazhe atraktive, duke shfaqur me besueshmëri bukurinë dhe linjat e saj trupore.

Së fundmi ajo shfaqet me një fustan të gjatë me nuance të tigrit përkrahë burrit të saj.