Kaq joshëse dhe në formë, Tayna na tregon belin e hollë!

Senzacion i vitit të kaluar po vazhdon të jetë shpërthyese edhe këtë vit.Reperja e nga Prizreni, Tayna është mjaft e angazhuar me koncertet brenda dhe jashtë vendit, së fundi ajo ka mbajtur koncert në Gjermani.

Tayna ka ndezur atmosferën, ku krahas një performance të shkëlqyer ajo ka ‘djegur’ edhe me dukjen e saj çdo herë trendi.Ajo ishte kujdesur që të shfaqet sa më atraktive duke theksuar gjoksin seksi dhe belin e hollë, e që dukej mjaft në formë.

Ndryshe, Tayna ditë më parë ka paralajmëruar se edhe kjo verë do të jetë e ‘nxehtë’ me projekte të shumta muzikore.