Testi i maturës, MASHT masa kundër kopjimit

Maturantët në disa raste po del se po mashtrohen duke kopjuar në provimin final.

Por ata më nuk do të mund ta bëjnë një gjë të tille me telefon. Përveç që mund të iu konfiskohen aparatet do të ketë edhe një masë tjetër nga MASHT.

Ministria e Arsimit Shkencës dhe e Teknologjisë ka marrë këto masa, por të shohum nëse do të jenë funksionale këtë vit për të ndaluar kopjimin që bëhet në testin e maturës.