Provokon me të pasmet, Enca: Mos harroni të bëni ‘twerk’

Këngëtarja e njohur, Enca nuk e ka ndërmend ti ndal provokimet.Në disa imazhe në ‘InstaStory’ derisa bënte ‘Twerk’ duke provokuar me të pasmet dhe format e trupit.

Ajo përmes fotografive ka dhënë edhe disa mesazhe, ‘Mirëmëngjesi, mos harroni të bëni ‘twerk’ ka shkruar në njërën nga foto ndërsa në një tjetër ka shkruar “Pak twerk në ditë, mban doktorin larg një vit”.

Provokimet e tilla janë të pritshme nga këngëtarja e cila vazhdimisht bën gjëra të tilla. Kujtojmë, që ditë më parë Enca ka qëndruar në Prishtinë për të punuar për projekte të reja.