Remzie Osmani me lot në sy rrëfen për humbjet në familje

Remzie Osmanit i janë mbushur sytë me lot kur ka folur për humbjen të rinjve në familje.

Këngëtarja ka rrëfyer të pathëna nga jeta personale dhe ajo profesionale, madje zbuloi detaje nga dasma e djalit të saj.

Me lot në sy, ajo ka folur për humbjen e disa familjarëve të saj, të cilët ende ishin në moshë të re.