Shefqet Krasniqi i bën për ‘pesë pare’ ata që sot i dhuruan lule nënave, grave e femrave të tyre

Imami kosovar, Shefqet Krasniqi, ka goditur ata që festojnë 8 marsin.

Ai thotë se kjo festë është përallë dhe se nuk dhurohet vetëm një herë në vit një lule, por duhet dhuruar për çdo ditë, shkruan Gazeta NewBorn.

Ai ka thënë se sjellje të mira për nënën e gruan duhet pasur çdo ditë dhe jo vetëm një herë në vit/Gazeta NewBorn/