Ja si të bëheni më e mira që ndonjëherë i ka pasur në shtrat

Annabelle Knight, prezantues dhe ekspert i seksit dhe i lidhjeve ju jep këshilla si të arrini sukses në këtë drejtim. Nëse dëshironi që t’i bëheni partnerja më e mirë seksuale, duhet t’i dini këto gjëra: Seksi i mirë fillon jashtë dhomës së gjumit-Luani lojën tjetër, dërgoni porosi “eksituese” derisa është në punë, priteni me një darkë romantike apo bëni një masazh me vaj aromatik,.

Jini e gatshme për eksperimentime-Lidhjani sytë partnerit tuaj dhe nxirrni nga frigoriferi akull, dhe luani me zonat e tij erogjene. Bëhuni imagjinuese. Lyeni duart-Nëse dëshironi të “luani” me penisin e tij, lyejeni dorën me lubrifikant dhe do t’i ofroni një përvojë krejtësisht të re. Derisa jeni duke “luajtur”, mbështilleni me shuplakë dore,sepse nëse e keni me lubrifikant nuk do të ndiejë dhembje.

Mos harroni pjesën midis testiseve dhe anusit-Pjesa midis testiseve dhe anusit ka një numër të madh nervash, andaj është shumë e ndjeshme në prekje. Shtrëngojeni butësisht atë pjesë me maje gishtash dhe lehtësisht bëni masazh. Përcillni reagimet e tij dhe përshtatjani shtypjen dhe shpejtësinë sipas reagimeve të tij. Mbani kontaktin me sy-Kur e shikoni dikë drejt në sy disa sekonda, krijohet ndjenjë intime dhe intensive, posaçërisht nëse fytyrat ju janë afër vetëm disa centimetra.

Ndërmerrni kontrollin-Qëndroni sipër dhe vendosni se si do të zhvillohen gjërat. Lidhjani duart me një pëlhurë të butë sateni në vend të kllapave, sepse pëlhura e butë është shumë më komode apo imagjinoni ndonjë mënyrë tjetër që ta mbani nën kontroll.