Loredana publikoi një foto që do t’iu bëjë të qeshni me zë (Foto)

Për çdo njeri normal, nuk ka gjë më të tmerrshme se fotoja e pasaportës. E jo më kot, ajo shquhet se është fotoja në të cilën dalim më keq. Por duket se ky “ters” nuk i prek aspak vajzat e showbiz-it shqiptar, madje ato duket se po e kthejnë në një trend.

Pak ditë më parë ishte pikërisht Lori Hoxha që na zbuloi foton e pasaportës, ku me plot gojën mund të themi se dukej perfekte.

Dhe tani dhe Loredana na ka zbuluar foton e saj të pasaportës, duke na bërë të ndihemi kaq keq për fotot tona. Vajzat e showbizz-it, bëjnë mire ta ndalojnë këtu këtë trend, ndryshe do të na duhet të ribëjmë pasaportën