Adelina për herë të parë publikon bebin, ja kujt i ka ngjarë (Foto)

Ditë me parë këngëtarja e njohur Adelina Tahiri u bë nënë për herë tê parë. Ajo lindin djal të cilin e pagëzoi me emrin Jon.

Nga ajo ditë Adelina ka publikuar foto të ndryshme nga dhoma dhe dhuratat qe ka pranu me rastin e lindjes djalit.

Edhe sot ajo e ka publikuar edhe djalin e saj duke fjetur.

go