A është kjo gjyshja më e re dhe më atraktive që keni parë ndonjëherë? (Foto)

Alice Vazquez është prova e gjallë se mosha është vetëm një numër. Kur del me vajzën e saj, njerëzit mendojnë se janë motra, kështu që mbesin me gojë hapur kur marrin vesh se në fakt Alice është gjyshe. 39-vjeçarja është rivale me gjyshe të tjera seksi si Gina Stewart dhe Carrie Hilton për titullin gjyshja më seksi në botë.

Instruktorja e jogës ka lindur fëmijën e saj të parë në moshën 16-vjeçare dhe tre vjet më vonë lindi një tjetër fëmijë, të cilët ndoqën hapat e nënës së tyre, duke lindur në moshë shumë të re fëmijët e tyre.

Alice thotë për “Daily Star”: “Njerëzit mendojnë se kam pasur jetë të vështirë, por nuk është kështu. Thjesht rashë në dashuri shumë e re dhe u bëra me fëmijë shpejt. Kur u them meshkujve se jam gjyshe, u duket edhe më seksi”.