Ky është kombinimi më i mirë i maturantëve deri më tani!

Të jesh maturante tashmë ka një rëndësi të veçantë, e sidomos në Kosovë.

Rëndësia nuk qëndron vetëm në atë se tashmë ke përfunduar shkollën e mesme dhe do fillon arsimin universitar, por e tërë rëndësia është tek mbrëmja e matures.

E ndër çiftet më të bukura, ishte edhe ai i veshur me ngjyrë vishnje ku vajza kishte fustanin me këmbën e hapur.