Del një version i ri SE2, kështu duket “binjaku” i iPhone X

Një version më i lirë se iPhone X? Duket se Apple synon të lançojë një pajisje të re të quajtur iPhone SE 2, brezi i dytë i serisë SE. Përdoruesi i YouTube Slashleaks është përgjegjës për filtrimin e dimensioneve të para të telefonit celular. Në prezantimin e tij, vëmë re eliminimin total të vrimës për të lidhur kufje dhe gjithashtu butonin e fillimit në pjesën e poshtme për të rezervuar më shumë sipërfaqe në ekran.

Pajisja do të punojë me chipin dual-core të Apple A10 Fusion me 2 GB RAM. Për aftësitë e saj, do të jetë një kopje e zvogëluar e iPhone 8 me dy modifikime për madhësinë e saj të kujtesës: 32 dhe 128 GB.

Kompania pritet të nisë modelin e ri në prezantimin e ardhshëm zyrtar, të planifikuar për në 27 mars, por datat e tjera gjithashtu qarkullojnë në media, që përputhen më konferencën e ËËDC 2018, e cila zgjat nga 4 deri më 8 qershor. A ju pëlqen?